perjantai 30. maaliskuuta 2012

Äitiydestä ja vahvoja naisia :D

On kyllä pakko tarttua tähän aiheeseen kun on nyt saanu iltapäivälehdistä lukea kuinka mun suosikki Kaisaani on arvosteltu hänen imetys ja äitiysloma-asioista.
Tässä nyt vielä kuvakin ihanasta Kaisasta jos joku ei tiedä kenestä on kyse:

Noh, anyway, asiaan.
Ihan lyhyesti vaan että mitä hittoa se kelleen kuluu imettääks hän vai ei ja pitääks hän äippälomaa vai ei!!!
Mä en tajua ett miks tästäki asiasta yleensä kirjotetaan lehdissä!!!
Ja sit siell on ekana joku Wilma, myöskin ihana nainen,  arvostelemassa, jonka omat muksut on kaiketi pienestä pitäen pyöriny jossain tatskaliikkeessä, joka myöskin on varmasti aikanaan aiheuttanu pahennusta tai jtn. Tässä nyt kuva hänestäki vaikka kaikki kai hänetki tietää:Mun omat pikkusisarukseni on myöskin pienestä pitäen pyöriny tatskaliikkeessä, eikä niillä todellakaan ole huono äiti ja samoin sit mun oma tyttäreni vaikkakaan ei niin paljoo, mut joillekkin vanhoillisille seki on varmasti kauhistus. Mun omani sai rintamaitoo vaan muutaman kuukauden, mä laihduin niin nopeesti ettei sitä vaan riittäny enkä mä jumalauta sen takia ole huono äiti!!!
Kerrottakoon nyt niille jotka ei tiedä, ettei herätä ihmetystä toi tatskaliikkeessä pyöriminen, mun isälläni oli n.100 vuotta tatskaliike Hämeenlinnassa ja nyt mun rakas pikkusiskoni jatkaa perinnettä kun isukki muutti Fuengirolaan eli ollaan koko perhe enemmän tai vähemmän tatuoituja, ja oikeastaan enemmän :D

Mut tää on niin tätä tässä maassa!!!
Sama kun aikanaan Martina ja Esko laitto Victorialle reiät korviin, KAUHEE METELI!
Pakko sanoo ett ite oisin aikanaan tehny saman mut sillon eivät tainneet Kemin keskusairaalassa tehä kyseistä toimenpidettä vauvoille. Mä oon nyt laittanu teille ihanien naisten kuvia niin saatte vielä ihanan Martinankin:Ja siis pakkohan se oli toi Eskoki tänne tällätä kun Esko se vasta ihana onkin :D:D:D Paitsi on mun Toni kyllä ihanampi (ihan vaan ettei sit tule väärinkäsityksiä) :D
Mutta siis se pointti oli se, että kellä meistä on varaa arvostella tässäkään asiassa toisten tekemiä valintoja??? En tunne kyllä ketään kellä olis.

Huomaatteks ett kaikki mun suosikkinaiseni on aika vahvoja itsenäisiä naisia. Mä pidän sellasista ihmisistä. Ollaan reilusti mitä ollaan, sanotaan asiat niinku ne on eikä turhia kainostella (ja muistetaan tietysti se, että niistä asioista voi sanoa monella eri tapaa) :D Ihmisissä pitää olla särmää, temperamenttia!!!

On mulla toki muutama muuki suosikki esim. Jutta Gustafsberg, Peppi Pitkötossu ja Pikky Myy.


Ett tehäänpä naiset silleen että ei aina arvostella toisiamme vaan ollaan tukena ja pysytään vahvoina :D:D:D

1 kommentti:

  1. Heipsans :)
    Mun puolesta jokainen tekee mitä lystää vaikka en aina valintoja ymmärtäisikään... Sitä vaan ihmettelen, että miten joku puhuu tuollaisia asioita lehdille...
    Sinun "listallasi " oli kaksi mahtavaa persoonaa joita kanssa ihailen, meinaa Peppi ja Myy :) Suhteessa ollessani minusta löytyy määräilevää Myytä ja kun olen sinkku niin hassuttelen kuin Peppi :D Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle Tepa!

    VastaaPoista